Ertuğrulgazi Ortaokulu

Belgegeçer : 0232 277 1160
WEB https://balcova-ertugrulgazioo.meb.k12.tr
Adres : Eğitim Mahallesi Ertuğrulgazi Sokak No4 Balçova/İZMİR
VİZYON :  Çağa ve çevresindeki değişimlere duyarlı, teknolojik donanıma sahip öğretmenlerle,  Bilgi çağının gereklerine göre; ilkeli ve geleceği önemseyen bir yönetimle,  Yerel ve küresel rekabet anlayışı içinde dünyaya meydan okuyan öğrencilerle,  Velilerine, öğrencilerin eğitimi ile ilgili her türlü fırsatın verildiği inancını, kuşkuya yer vermeden sunan,  İlimizdeki kurumlar arasında sosyal kültürel ve sportif alanlarda dinamik, öğrenci merkezli,  Tüm çalışanlarıyla sinerji yaratan, İlimizdeki okullar içerisinde, hedeflerine ışıldayarak koşan, Model bir okul olmak
MİSYON : Biz…  21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilimsel ve teknolojik gelişimlere açık,  üretilen bilgilerin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci, öğretmen ve idarecileriyle sinerji yaratan,  paydaşlarının memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan;  Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip,dünya insanı yetiştirecek model bir okul olmak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 8.40-15.15
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Konak´ tan Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, İnciraltı yönüne giden tüm otobüsler.
Yerleşim Yeri : EĞİTİM MH. ERTUĞRUL GAZİ SK. NO:4 BALÇOVA/İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine yaklaşık 6 km, İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :